martes, 11 de diciembre de 2018

A LA BIBLIOTECA TOTS HI TREBALLEM

I mentre els alumnes restauren les prestatgeries de la biblioteca, les mestres de la comissió què fem?
Doncs de moment estem esporgant els llibres de la biblioteca. I això què vol dir? Doncs hem selecionat els llibres vells, els que estan fets malbé, els que han quedat obsolets... i hem omplert caixes i caixes amb aquests llibres... alguns els hem repartit per les classes, uns altres  els donarem a centres que els necessitin i alguns altres els regalarem als alumnes de 6è per la venda de llibres de segona mà que organitzen per Sant Jordi.

I sabeu que farem amb la resta dels llibres?  Doncs els netejarem, els restaurarem si cal, els folrarem i els deixarem ben bonics perquè llueixin a les noves prestatgeries, i els nens i les nenes de l'escola els podeu llegir, consultar i mirar sempre que volgueu.

I a més comprarem llibres nous!!!!!

Per cert... Quins llibres us agradaria tenir a la biblioteca? Poden ser contes il·lustrats, llibres de  coneixements, còmics, llibres de poesia, llibres d'imaginació....


Esperem les vostres propostes!!!






2 comentarios:

  1. Quina bona pensada, felicitats!!!
    Doncs a nosaltres en agrada molt una autora q es diu Raquel Diaz Reguera son llibres sencills de 4 a 8 anys amb missatges amb uns valors estupendos, per exemple "les nenes volen alt" amb la segona part "les nenes seran el q vulguin ser", o "jo vaig amb mi"
    Tb enciclopedies de la natura, hi ha una col·lecció super visual i secilla, "mi enciclopedia..." de la editorial: EDICIONES SM
    A veure si us he ajudat una miqueta
    Gràcies

    ResponderEliminar